De virtuele expositie van het werk van Herman van den Bosch
informatie

Op 4 april 2017 was het 110 jaar geleden dat Herman van den Bosch werd geboren. Hij heeft een grote hoeveelheid schilderijen en tekeningen nagelaten. Meer dan 2000 daarvan vindt U in deze virtuele expositie. Klik hier voor meer informatie over het leven en werk van Herman van den Bosch. Klik hier als u contact met ons wilt opnemen.

zoeken

Het meeste werk is opgeslagen in het depot. U heeft toegang tot het het depot via verschillende ingangen. Zoekt u naar werken binnen Maastricht, Aken en Luik dan kunt u verder zoeken op straatnaam. Via de knop zoek kunt u naar werk zoeken dat overeenkomstige kenmerken heeft met dat waarnaar u kijkt.

 

 
zalen

Een deel van de collectie is te zien in een reeks zalen. De inhoud daarvan wisselt geregeld. Klik hierboven op 'zalen'. U kunt de tentoongestelde werken dan bekijken door op de kleine beeldjes links te klikken. Informatie over de afbeelding treft u aan onder de knop info en met de knop dia start u een diapresentatie van de werken in de desbetreffende zaal.

album

Als u later een of meer werken nog eens wilt terugzien, dan kunt kunt u een privé album aanleggen. U bewaart een afbeelding door te drukken op de kleine knop album die u bij elke afbeelding aantreft. Als u uw persoonlijke album wilt bekijken, dan klikt u op de grote knop album boven elke pagina.

Klik hier voor informatie over aanschaf van werk van Herman van den Bosch.