De virtuele expositie van het werk van Herman van den Bosch
informatie

Op 4 april 2007 was het 100 jaar geleden dat Herman van den Bosch werd geboren. Hij heeft een grote hoeveelheid schilderijen en tekeningen nagelaten. Bijna 2000 daarvan vindt U in deze virtuele expositie. Klik hier voor meer informatie over het leven en werk van Herman van den Bosch. Klik hier als u contact met ons wilt opnemen.

zoeken

Het meeste werk is opgeslagen in het depot. U heeft toegang tot het het depot via verschillende ingangen. Zoekt u naar werken binnen Maastricht, Aken en Luik dan kunt u verder zoeken op straatnaam. Via de knop zoek kunt u naar werk zoeken dat overeenkomstige kenmerken heeft met dat waarnaar u kijkt. U MOET SOMS WEL 20 SECONDEN WACHTEN OP HET RESULTAAT VAN UW ZOEKACTIE

 

 
zalen

Een deel van de collectie is te zien in een reeks zalen. De inhoud daarvan wisselt geregeld. Klik hierboven op 'zalen'. U kunt de tentoongestelde werken dan bekijken door op de kleine beeldjes links te klikken. Informatie over de afbeelding treft u aan onder de knop info en met de knop dia start u een diapresentatie van de werken in de desbetreffende zaal.

album

Als u later een of meer werken nog eens wilt terugzien, dan kunt kunt u een privé album aanleggen. U bewaart een afbeelding door te drukken op de kleine knop album die u bij elke afbeelding aantreft. Als u uw persoonlijke album wilt bekijken, dan klikt u op de grote knop album boven elke pagina.

Klik hier voor informatie over aanschaf van werk van Herman van den Bosch.